Sinan Gümüş, yıldızlaştı

Güncelleme Tarihi:

Sinan Gümüş, yıldızlaştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2020 12:23

Sinan Gümüş, yıldızlaştı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor'un Kasımpaşa karşılaşmasında 2 gol atan Sinan Gümüş, performansıyla yıldızlaştı. Sinan Gümüş, golleri, 36'ncı yaşını kutlayan kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'e armağan etti.

Süper Lig'in 22'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında kazandığı Kasımpaşa galibiyetinin mutluluğunu yaşıyor. Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek, sahasında 7 maç sonra kazanan kırmızı beyazlılar, yöneticilerle birlikte 3 puan sevincini coşkuyla kutladı. Alt sıralardan kurtulmayı isteyen kırmızı beyazlılar, Kasımpaşa galibiyetiyle puan cetvelinde de rahat nefes aldı.

Maçta 2 gol atan Sinan Gümüş, gollerini ve kazanılan galibiyeti dün 36'ncı yaşını kutlayan kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'e armağan etti. Kasımpaşa galibiyetinde performansı ve golleriyle önemli katkı sağlayan Sinan Gümüş, "Kritik maçta üç puan almanın, bu üç puana iki golle katkı vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Tabii ki çalışmaya devam edeceğim, durmak yok. Bu kritik maçta iyi performans sergiledim, takım olarak da çok iyiydik. Üç puan aldığımız için mutluyuz. İtalya'da fazla forma şansı bulamadım. Performansımla eski Sinan'ı sahada yeniden göstermek istiyorum" dedi.

Kasımpaşa maçında Sinan Gümüş'ün yanı sıra, yüzüne özel maske takarak sahaya çıkan Adis Jahovic de attığı golle galibiyette önemli rol oynadı. Devre arası takıma dahil olan diğer oyuncular Fyodor Kudryaşov, N'dinga ile oyuna sonradan giren Podolski'nin, performansı teknik direktör Tamer Tuna'yı sevindirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!