Serik'e iki yeni başkan yardımcısı

Güncelleme Tarihi:

Serike iki yeni başkan yardımcısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 11:04

Serik'e iki yeni başkan yardımcısı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Belediyesi başkan yardımcılığı görevine Mehmet Yıldırım ve Çağatay Yalçın atandı.

Uzun yıllar belediye bünyesinde görev yapan, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yıldırım ve imarda görevli mimar Çağatay Yalçın, Serik Belediyesi başkan yardımcısı olarak göreve başladı. Başkan Enver Aputkan tarafından atamaları yapılan Yıldırım ve Yalçın, 8 Ocak 2021 tarihi itibarıyla göreve başladı. Böylelikle yaklaşık 2 yıldır iki başkan yardımcısı bulunan Serik Belediyesi'nde başkan yardımcılarının sayısı 4'e yükseldi.

Yeni yapılan atamalardan sonra ise belediye birimlerinin bağlı olduğu başkan yardımcılıkları değişti. Yeni Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım'a; Yazı İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü bağlandı.

Başkan Yardımcısı Çağatay Yalçın'a ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü bağlandı.

Önceki başkan yardımcılarından Kemal Yıldırım'a bağlı birimler, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü şeklinde oluştu.

Ziya Yıldırım'a bağlı birimler; Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!