Serik Belediyespor, Turgutlu'ya hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Serik Belediyespor, Turgutluya hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 14:37

Serik Belediyespor, Turgutlu'ya hazırlanıyor

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor çarşamba günü oynayacağı Turgutluspor maçında Teknik Direktör Engin Korukır, 4 sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğünden takımının başında olamayacak. Antrenmanlarını kendi sahasında Engin Korukır nezaretinde tamamlayan Serik Belediyespor yarın yapacağı son antrenmanın ardından karayolu ile Turgutlu deplasmanına gidecek.

Engin Korukır, "Devre arası yaptığımız transferlerle birlikte 33 kişilik kadromuz bulunmakta. Çoğu genç oyuncular. Grupta ilk 5'e girip play-off oynamak istiyoruz. Şu an 38 puanla 8. sıradayız. İlk 5'te 42 ve 43 puanlı kulüpler var. Arada çok puan farkı yok. Önümüzde önemli maçlar var. İlk olarak Turgutlu maçı var. Bu maç kolay bir maç değil. Zor maç olacak. İyi direnç iyi motive olursak puanla döneceğimizi düşünüyorum. Sinan'ın olmayışı dezavantaj. Ben de son maçta gördüğüm sarı kartla toplam 4 sarı kart gördüğüm için cezalıyım. Ama futbolcu kardeşlerim iyi mücadele edecektir. Puanla dönecektir" dedi.

Sinan Kalaycı'nın da kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyeceği Turgutluspor maçı çarşamba günü saat 13.00'te başlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!