Kadriyeli taksiciler seçim yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kadriyeli taksiciler seçim yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2020 11:02

Kadriyeli taksiciler seçim yaptı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren S.S. 181 Nolu Kadriye Merkez Taksiciler Kooperatifi'nin genel kurulu sonucunda mevcut başkan Abdullah Kocabıyık yeniden seçildi.

S.S. 181 Nolu Kadriye Merkez Taksiciler Kooperatifi, olağan genel kurulu yapıldı. Kongreye üyelerin yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Taksiciler Kooperatifi Başkanı Arif Seyrek, Belek Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun ile Boğazkent Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ay katıldı.

Divan heyetinin oluşmasından sonra, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından gelir-gider ve tahmini bütçe okunarak, oybirliğiyle kabul edildi. Kooperatif üyelerinin yıllık aidatlarının da 800 TL olması kararlaştırıldı. Daha sonra geçilen seçime mevcut başkan Abdullah Kocabıyık tek listeyle katıldı. 174 üyesi bulunan kooperatifin yapılan seçiminde Abdullah Kocabıyık, 3 yıllığına yeniden seçildi.

Başkan Kocabıyık'ın yönetim kurulu Ali Bulut, Hasan Çağlar, Halil Şahin, Erdoğan Sarı, Mehmet Ayaz, Mazlum Yıldırım, Saffet Eyvaz, Ali Çalışkan, Arif Durmaz ve Kenan Kuş'tan oluştu. Denetim kuruluna ise Hasan Alper Duman, İsmail Sarı ve Mehmet İçöz seçildi.

Başkan Abdullah Kocabıyık, "Beni tekrar bu göreve layık gördüğünüz için tüm üyelerime teşekkür ediyorum. Bizler Türkiye'nin gözbebeği Belek ve Kadriye'de turizmle uğraşan insanlarız. Geçen yıl küçük sıkıntılarımız olsa da iyi diyebileceğimiz bir sezon geçirdik. 2020 yılı inşallah beklentimizin de üzerinde geçmesini bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!