Belek taksicileri genel kurul yaptı

Güncelleme Tarihi:

Belek taksicileri genel kurul yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2020 14:30

Belek taksicileri genel kurul yaptı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde faaliyet gösteren SS 190 Nolu Belek Taksiciler Kooperatifi'nin mali genel kurul toplantısı yapıldı.

Belek Taksiciler Kooperatifi binasında yapılan mali genel kurula Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Taksiciler Kooperatifi Başkanı Arif Seyrek, Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık ve Boğazkent Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ay da katıldı.

Divan başkanlığına Hüsnü Yılmaz'ın getirilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından yönetim ve denetim kurulu raporları bilanço ve gelir tablosu okundu. Okunan maddeler, üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Ahmet Karakoyun, "Duraklarımızda bazı düzenlemeler yapacağımızdan, yıllık aidatları 600 TL'den 900 TL'ye çıkardık. Genel kurulumuza katılarak, bizlere destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Kongremiz ile yeni turizm sezonumuz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Serikli taksiciler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Sorunlarınızı, dertlerinizi biliyoruz. Başkanlarınızla her zaman sizlerin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Serik'i uyum içerinde görüyorum. Bunun da örneği rent a car sorununda birlikte hareket etmeniz. Birlik başkanı olarak tüm sorunlarınızda her zaman yanınızda olacağım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!