'Şehir senin, takım senin, kupa senin'

Güncelleme Tarihi:

Şehir senin, takım senin, kupa senin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 12:18

'Şehir senin, takım senin, kupa senin'

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesinde kulübe gelir getirmek amacıyla 'Şehir senin, takım senin, kupa senin' sloganıyla gerçekleştirdiği bayrak kampanyası kapsamında bir haftada 1500 bayrak satıldı. Kulüp, 5 bin büyük bayrak satışıyla kampanya sonunda kulübe 25 milyon liradan fazla gelir sağlamayı hedefliyor.

Fraport TAV Antalyaspor yönetimi, Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde şehri ayağı kaldırmak için harekete geçti. 55 yıllık tarihinde ikinci kez Türkiye Kupası finalinde mücadele edecek Fraport TAV Antalyaspor'da yönetim hem kenti kırmızı beyaz renklerle süslemeyi hem de kulübe gelir sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda 'Şehir senin, takım senin, kupa senin' sloganıyla gerçekleştirilen bayrak kampanyasına ilgi her geçen gün aratarak devam ediyor.

Fraport TAV Antalyaspor'a destek olmak isteyen herkesin katılabileceği kampanya kapsamında kente 5 bin büyük bayrak asılması hedefleniyor. Kampanya çerçevesinde kentin sanayici ve iş insanlarının yanı sıra evlerinin balkonlarını ve iş yerlerini Antalyaspor bayraklarıyla süslemek isteyenler için farklı ebatta bayrak satışları gerçekleştiriliyor. 4x6 metre ebadında caddelerde dalgalanacak bayrağın üst kısmında '#KupaSeninAntalya', orta kısmında Antalyaspor arması, alt kısmında ise katkı koyan firmanın ismi yer aldı. Bu bayrak 5 bin liradan satışa çıktı. İkinci bayrak ise kentin önemli cadde ve sokaklarında yer alan elektrik direklerinde yer alacak ve bin liradan satılıyor. Biraz daha küçük olan ve 100 liradan satılan bayrak ise ev ve iş yererine asılabilecek.

Fraport TAV Antalyaspor'un sosyal medya hesabından kampanyaya katılan turizmci, iş insanı, firmalar ve taraftarın satın aldığı bayrakların paylaşımına başlandı. Kent merkezi ve ilçelerdeki caddelerde 250 büyük bayrağın asıldığı Antalya'da cadde ve sokaklar kırmızı beyaza büründü. Bir haftada 1200'ü büyük bayrak olmak üzere 1500 civarında kişinin katıldığı kampanyada yaklaşık 6 milyon gelir elde edildi. Kupa final maçı gününe kadar sürecek kampanya kapsamında kulübe 25 milyon lira gelir sağlanması hedefleniyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!