SANTİM SANTİM İŞGAL DENETİMİ

Güncelleme Tarihi:

SANTİM SANTİM İŞGAL DENETİMİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2021 08:52

Antalya kent merkezinde Attalos Meydanı’ndan Kâzım Özalp Caddesi’ne uzanan çarşıda esnafın görenleri hayrete düşüren yer işgaline zabıta ekipleri ‘dur’ dedi.

Haberin Devamı

ANTALYA şehir merkezinde Attalos Meydanı’ndan Kâzım Özalp Caddesi’ne uzanan çarşıda esnafın görenleri hayrete düşüren yer işgaline zabıta ekipleri ‘dur’ dedi. Hürriyet’in ‘Pandemi İşgali’ başlığıyla gündeme taşıdığı habere yansıyan görüntülerin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri bölgede denetime başladı.

İŞLETMELER UYARILDI

Caddede bulunan restoran ve kafe işletmelerinin masa düzeni, işgal sınırlarına uygun olarak ayarlanırken, dükkânların geçişi önleyen stantları da kaldırıldı. Araç trafiğine kapalı yolda engelli şeridi işgallerine müdahale eden belediye ekipleri, şemsiye, masa, sandalye, motosiklet, reklam panosu, tezgâh gibi eşyaların engelli kılavuz çizgilerinin üzerine konulmaması konusunda işletmeleri uyardı.

‘KURALA UYUN’ ÇAĞRISI

Haberin Devamı

Şehir merkezinde yoğun denetimler gerçekleştirdiklerini belirten zabıta ekipleri, şöyle bilgi verdi: “Yola işgaliye sınırları dışında malzeme koyan esnafları uyararak geçişe engel durumlara müsaade etmiyoruz. Şehrin vitrini olan Kalekapısı ve çevresindeki esnafın çirkin görüntüler oluşturacak türde yayılmacılıktan kaçınmalarını ve kurallara uymalarını istiyoruz. Sıkı kontrollerle hem kente gelen turistlerin hem de Antalyalıların yolları rahatlıkla kullanabilmesini sağlayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!