SALGIN BİLİNCİNİ YİTİRMEYELİM

Güncelleme Tarihi:

SALGIN BİLİNCİNİ YİTİRMEYELİM
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2021 10:19

Hizmet sektörü mutlu bir tatil Özlem’i içerisinde olan yerli yabancı tüm misafirlerinin beklentilerini karşılamak adına gerekli hazırlıklarını zaten yaptı.Elbette burada dikkatimizden kaçırmamamız gereken en önemli ayrıntı salgın henüz tam anlamıyla hükmünü yitirmediğine göre bizlerin de “SALGIN BİLİNCİ’ni” yitirmememiz gerektiği gerçeğidir.

Haberin Devamı

Evet artık bir günde 100 uçak iniyor Rusya’dan ve Antalya’mızı çok özleyen Rus misafirlerimizi tatil ile buluşturuyor.

Turizmin başkenti Antalya, Rusya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden turist almaya devam ediyor ve tüm bölgelerdeki otellerimizin doluluk oranları da her geçen gün artıyor. 
Hizmet sektörü mutlu bir tatil Özlem’i içerisinde olan yerli yabancı tüm misafirlerinin beklentilerini karşılamak adına gerekli hazırlıklarını zaten yaptı.

Elbette burada dikkatimizden kaçırmamamız gereken en önemli ayrıntı salgın henüz tam anlamıyla hükmünü yitirmediğine göre bizlerin de “SALGIN BİLİNCİ’ni” yitirmememiz gerektiği gerçeğidir.

Bu anlayışla misafirlerimize sunacağımız mutlu tatiller hiç şüphe yok ki bu yıl bizim büyük başarımız olacaktır.

Haberin Devamı

Etrafımızda sıkça gördüğümüz üzere insanlar bu sıkıntılı süreçte gerçekten oldukça bunalmış ve stres yüklenmiş durumdalar ve şimdi sevdikleriyle birlikte çoluk çocuk bu stresi tatil vasıtasıyla atarak eski günlerine dönebilmenin arzusu içerisindeler.

Dinlenirken aynı zamanda gönüllerince eğlenmek istediklerini de görüyoruz. O halde şimdi bize düşen onları yaşadığımız özel sürece en uygun olabileceğini düşündüğümüz “AKILLI” uygulamalarla hem dinlendirmek hem de eğlendirmek o halde sağlıklı dinlence ve sağlıklı eğlence biz hizmet sağlayıcılarının bu hassas süreçte en temel hassasiyetlerinden birisi olacak ve bu sayede güven oluşturmaya devam edecektir. (Safe Tourism)

Evet uçaklar turizmin başkenti Antalya’ya iniyor ve yerli yabancı Antalya hayranları otellerimizi doldurup şenlendirmeye devam ediyor. Hedefimiz elbette öncelikle 2020 yılından çok daha iyi rakamlara ulaşabilmek olacaktır, diğer bir hedefimiz ise 2019 yılının ışıltılı rakamlarına olabildiğince yaklaşabilmektir.

Turizm ordumuzun başarılı neferleri olan personelimizin de uzunca bir süre ayrı kalarak özledikleri işlerinin başına dönmüş olmaları ayrıca sektörü mutlu eden çok önemli bir gelişmedir. Umuyoruz ve diliyoruz bu ayrılık bir daha yaşanmasın ve sektör bu anlamda geçici de olsa bir güç kaybına uğramasın. Cefakar turizm personeli sektörün başarılarındaki temel taşlarından birisidir ve mutlu olmayı haketmektedir.

Haberin Devamı

Çok daha güzel nice sezonlara sağlıkla erişebilmek dileklerimizle…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!