SAĞLIKÇILAR SARE İÇİN SAHNEDE

Güncelleme Tarihi:

SAĞLIKÇILAR SARE İÇİN SAHNEDE
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2022 10:52

Antalya’da SMA ile mücadele eden 3 yaşındaki Sare için sağlık çalışanları da seferber oldu. Sağlık çalışanlarından oluşan tiyatro ekibi 10 Şubat’ta oynayacağı Bir Bir İki Tiyatro adlı oyunun gelirini Sare’nin tedavisi için bağışlayacak.

Haberin Devamı

SMA Tip 1 hastalığının pençesinde yaşam savaşı veren Sare Uluçay (3) için sağlık çalışanları da harekete geçti. Antalya 112 personelinden oluşan tiyatro ekibi 10 Şubat’ta saat 19.00’da Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde “Bir Bir İki Tiyatro” adlı tiyatro oyununun gelirini Sare’nin tedavisi için bağışlayacak.

SANATÇILAR DUYURUYOR
Sanatçılar, Sare için sosyal medya hesaplarından video çekerek, minik kızı kurtarmak için çağrıda bulunuyor. Tiyatro oyuncusu Sabri Özmener ve şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları videoda herkesi oyuna davet etti.

SAĞLIKÇILAR SARE İÇİN SAHNEDE

OYUNLARIN EN ANLAMLISI
Tiyatro oyuncusu Sabri Özmener yayınladığı videoda, “Birazdan sahneye çıkıp bir oyun oynayacağım ama oyunların en anlamlısını Sare için oynayacak. Sadece 30 TL karşılığında. Bir hamburger menü 45 lira, bir kahve 25 lira. Bir kahveyle o anlık keyif alabilirsiniz, bir hamburgerle o an karnınız doyurabilirsiniz. Ama Sare için alacağınız bir biletle ona can olursunuz, nefes olursunuz. Sağlık çalışanlarının sadece bu alanda değil sanat alanında da Sare için yaptığı fedekarlığa destek olun. Sare için can olun nefes olun.”

Haberin Devamı

SAĞLIKÇILAR SARE İÇİN SAHNEDE

BİRLİKTE ÇARE OLALIM
Şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan da yayınladığı videosunda, “Dünya güzeli bir kızımız var adı sare hadi gelin ona hep birlikte çare olalım. Onu hayata bağlamak adına nefes verelim. 10 Şubat’ta Antalya’da sağlık çalışanları onunu için tiyatro oyunu sahneleyecek. Alacağınız bilet onun için en güzel sağlık ilacı olacak. Haydi hep birlikte sareye çare olalım.”

SAĞLIKÇILAR SARE İÇİN SAHNEDE

‘KIZIMI KURTARIN’
Kızı Sare’nin günden güne eridiğini dile getiren anne Tülay Kuruçay, “Ben nasıl bir anneyim biliyor musunuz. 3 senedir kızının anne demesini bekleyen bir anneyim. Sare’nin kasları eridiği için omurgasında eğrilik başladı ve ben 3 senedir kızımın eridiğini izlemek zorundayım. Konuşmasını ve nefes almasını istiyorum” dedi. Sare için sağlık çalışanlarının sahneleyeceği oyunun kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren anne Uluçay, “30 TL karşılığında bir bilet alarak kızımın yaşamasına destek olabilirsiniz. Kampanyamızda yüzde 30 seviyesine geldik. Şu anda 103 bin kişi 200 TL bağış yaparsa kızım tedavi olup yaşıtları gibi sağlıklı bir çocuk olabilecek” dedi. Sare Uluçay’ın tedavisi için 103 bin kişinin 200 TL destekte bulunması yeterli olacak. Valilik izinli kampanyaya destek olmak için Ziraat Bankası’na TR18 0001 0023 4248 6247 4850 14 İBAN numaralı Süleyman Uluçay hesabında açıklama kısmına SARE yazarak yardımda bulunabilirsiniz. Tiyatro oyunu ve biletler hakkında detaylı bilgi 05464610121 numaralı telefondan alınabilir.   

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!