Sağlık Müdürü Hülür'den hemşirelere kırmızı gül

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Müdürü Hülürden hemşirelere kırmızı gül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2021 16:08

Sağlık Müdürü Hülür'den hemşirelere kırmızı gül

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşirelik Haftası törenine katıldı.

12 Mayıs Hemşireler Günü ile 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Koronavirüs (Covid-19) pandemisiyle mücadelede 7 gün 24 saat görev başında olan ve kutsal bir görevi yerine getiren hemşireleri kutlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Hülür, hemşireliğin bilgi, becerinin buluştuğu, bir sanat gibi işlendiği, içinde sevgi ve hoş görünün barındığı çok ama çok özel bir sanat ve bilim olduğuna vurgu yaptı. Kamu hastaneleri ile ilçe hastanelerinden gelen hemşirelerin katıldığı törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, "Kıymetli meslektaşlarım ile bir arada bulunmaktan mutluluk duydum. Özellikle bu pandemi sürecinde yoğun iş yüküyle, gece gündüz demeden özveri ile çalışmalarınız takdire şayandır. İşinizin çok zor olduğunun farkındayız. Sizler de bu zor koşullara rağmen isteğinizi kaybetmeyin, çok kutsal bir mesleğin üyesi olmanın haklı gururunu yüreğinizde yaşayın, yaşatın" dedi.

SEVGİNİZİ EKSİK ETMEYİN

"Bireyin, aile ve toplumun sağlığından sizler sorumlusunuz" diyen İl Sağlık Müdürü Dr.Hülür, "Hizmet verdiğiniz insanların size güvendiğini unutmayın, mahremiyetlerini koruyun ve güvenliğinizi sağlayın. Sevginizi eksik etmeyin. Biliyoruz ki hemşirelik mesleğinin hak ettiği gelişimi sağlamak için akademisyenlere, yönetici hemşirelere ve özellikle siz uygulayıcı hemşirelere büyük görevler düşmektedir" diye konuştu. İl Sağlık Müdürü Dr. Hülür, hemşirelere kırmızı gül takdim ederek kutladı, başarı diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!