Ramazan gecelerinde Malatya esintisi

Güncelleme Tarihi:

Ramazan gecelerinde Malatya esintisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 13:33

Ramazan gecelerinde Malatya esintisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl coşkuyla düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, Malatyalılar hemşehri gecesi gerçekleştirildi. Karaalioğlu Parkı'nı dolduran vatandaşlar, yöreye ait türküler eşliğinde halay çekti.
Büyükşehir Belediyesi, her akşam düzenlediği Ramazan etkinlikleriyle vatandaşları Karaalioğlu Parkı'nda buluşturuyor. Ramazan boyunca Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi üzerinde farklı etkinlikler düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, hemşehri geceleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Kültür Etkinliğini düzenledi.
MALATYA TÜRKÜLERİ COŞTURDU
Karaalioğlu Parkı'ndaki vatandaşlardan yoğun ilgi gören hemşehri gecesinde Malatya kültürüne ait yöresel türküler seslendirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi sanatçıları Sena Altıntop, Meltem Turun ve Batuhan Kurt'un seslendirdiği birbirinden güzel eserler büyük alkış aldı.
Antalyalılar iftar sonrası etkinliklerin düzenlendiği Karaalioğlu Parkı'na akın ederken, geleneksel Ramazan çarşısında bir yandan alışveriş yapıyor, bir yandan keyifli saatler geçiriyor. Ramazan akşamlarının geleneksel gösterisi Hacivat ve Karagöz gölge oyununu ise büyük küçük herkesi kahkahaya boğdu.                                

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!