Potada ikinci mağlubiyet

Güncelleme Tarihi:

Potada ikinci mağlubiyet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 11:14

Potada ikinci mağlubiyet

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol 2. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, Tofaş Gelişim ile oynadığı maçı 71-64 kaybetti. Kırmızı beyazlılar, ligin 14'üncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı.

Antalyaspor, TB2L'nin A Grubu'nda Tofaş Gelişim ile oynadığı ligin 14'üncü maçında 71-64 yenildi. Ligde ikinci mağlubiyetini alan kırmızı beyazlılar, liderliğini korudu. Kırmızı beyazlıların, deplasmanda istediği oyunu yansıtamadığı maçta Ömer Sancaklı'nın 17 sayısı ile Okan Bostancı'nın 10 sayı 10 ribauntluk performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Antalyaspor Basketbol Genel Menajeri Doğan Hakyemez, şampiyonluk yarışı için önemli olan deplasman maçında Tofaş Gelişim'e 7 sayı farkla yenildiklerini anlattı. Rakiplerinin A takımdan Yiğit, Berkan, Kadir ve Mühsin'i sahaya sürerek takımı güçlendirdiğini dile getiren Hakyekez, ilk maçta Tofaş Gelişim'i 29 sayı farkla yendikleri için olası puan eşitliğinde Antalyaspor'un avantajlı durumda olduğunu söyledi. Ligin bitimine 4 maç kaldığını hatırlatan Hakyemez, şampiyonluk yarışındaki tek rakibin Tofaş Gelişim olduğunu söyledi.

İki takımın kalan maçlarına bakıldığında Antalyaspor'un dört maçından üçünü kaybedip, Tofaş Gelişim'in de kazanması halinde ligi ilk sırada tamamlayabileceğine değinen Hakyekez, ligi şampiyon tamamlamak istediklerini vurguladı. Hakyemez, son saniyede sporcuların birbirini kutlaması sırasında topu Antalyaspor'un potasına atan Tofaş Gelişim'den Berkan Durmaz'a da tepki gösterdi. Durmaz'ın bu davranışını çok büyük saygısızlık olarak değerlendiren Hakyemez, "Giydiğin Tofaş forması, dikkatli ol" uyarısı yaptı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!