Özel şampiyondan Vali Yazıcı'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Özel şampiyondan Vali Yazıcıya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 14:52

Özel şampiyondan Vali Yazıcı'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı, Çekya'nın Nymburk kentinde düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda altın madalya alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı'yı makamında misafir etti.

Çekya'nın Nymburk kentinde 19-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda altın madalya alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Benay Balcı ve annesi Belma Balcı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilcisi Tansu Konca ve oğlu Serdar Konca eşlik etti.

BAŞARILARIN DAİM OLSUN

Meksika, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz'in ardından finalde İtalya'yı yenerek, Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'nda takım olarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı'yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı, “Bugün çok özel bir şampiyonla birlikteyiz. Benay kızımız sayesinde bizler çok mutlu olduk. Ülkemizi ve Antalya'mızı en iyi şekilde temsil etti. Tüm Antalyalılar seninle gurur duyuyor. Sen İstiklal Marşı'mızı Çek Cumhuriyeti'nde okuttun. Başarıların daim olsun" şeklinde konuştu.

TÜM ÇOCUKLARIMIZI SPORLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ

Özel çocukları sporla tanıştırmanın önemine vurgu yapan Vali Yazıcı, “Spor yapmak çok özel ve güzel bir duygu. Bu duygu ile tüm çocuklarımızın tanışmasını ve tatmasını istiyoruz. Bu yüzden toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan özel çocuklarımızın da sporla daha çok iç içe olmaları, daha çok spor yapmalarını istiyoruz. Çünkü çocuklarımız spor ile yakalayacakları başarılarla hayata daha iyi tutunacak. Bizler de devlet olarak bu güzellikleri, bu özel çocuklarımıza yaşatmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, Benay Balcı'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!