Otomobil tasarımcısı ASSİM'de

Güncelleme Tarihi:

Otomobil tasarımcısı ASSİMde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2021 12:07

Otomobil tasarımcısı ASSİM'de

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) bünyesinde kurulan Bilim ve Teknoloji Merkezi, ilk etkinliğinde otomotiv sektörünün dev firmalarına tasarım hizmeti veren Sedat Öztürk'ü Antalyalı tasarımcılarla çevrimiçi buluşturdu.

Muratpaşa Belediyesi'nin Doğuyaka Mahallesi'nde bulunan ASSİM bünyesinde yer alan Bilim Teknoloji Merkezi, kuruluş çalışmalarını geçen yıl tamamladı. Tasarımların ve fikirlerin ürüne dönüştürülmesi için gerekli fiziksel ortam ve kaynağı hizmete sunan merkez, inovasyon, tasarım, prototipleme konularında atölye çalışmaları, eğitimler ve seminerlerle Muratpaşa'da yaşayan gençlere, girişimcilere ve girişimci adaylarına ulaşmayı hedefliyor.

Covid-19 pandemisi nedeniyle merkezin kuruluş çalışmalarına bir süre ara verilirken ilk etkinliğini çevrimiçi gerçekleştirdi. Çevrimiçi seminer programının konuğu, dünya otomotiv sektörünün devlerine tasarım hizmeti veren, çeşitli otomobil modellerinin tasarımında imzası bulunan Sedat Öztürk oldu. Öztürk, dünyada ve Türkiye'de tasarım, endüstriyel tasarım, Türkiye'de ulaşım aracı tasarımı ve ürün tasarımı gibi konulardaki deneyim ve görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!