Mustafa Koç anısına golf turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Koç anısına golf turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 15:22

Mustafa Koç anısına golf turnuvası

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK(Antalya), (DHA)- TÜRKİYE Golf Federasyonu tarafından merhum Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç anısına düzenlenen 1'inci Amatör Golf Turnuvası Antalya'da başladı.
Serik İlçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki Kaya Golf Kulübü sahasında başlayan turnuva, 2 gün sürecek. Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Erol İslamoğlu, Selahattin Özdoğan, Ali Şahin, Recep Turan ve Abdulkadir Esen'in de aralarında bulunduğu 60 golfçünün mücadele ettiği turnuva öncesinde konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mustafa Koç'un Türkiye'de golfün gelişmesi için çok önemli çalışmalar yaptığını söyledi. 
Golfün Türkiye'de bu noktaya gelmesinde merhum Mustafa Koç'un büyük payı olduğunu, bu nedenle anısını yaşatmak için turnuva düzenlediklerini kaydeden Ağaoğlu, "Tabi onun anısına oynamak farklı bir duygu. Geçen yıl bu zamanlar birlikte golf oynadık. Türk sporunun gerçekten Mustafa Koç gibi insanlara ihtiyacı var. Sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da değerli bir dostumuz ve büyük bir güçtü" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!