MMO 64 yaşında

Güncelleme Tarihi:

MMO 64 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 14:03

MMO 64 yaşında

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası'nın (MMO) 64'üncü kuruluş yıl dönümü, Hotel Su'da düzenlen gala gecesiyle kutlandı

MMO Antalya Şubesi, odanın kuruluşunun 64'üncü yıl dönümü dolayısıyla gala gecesi düzenledi. Geceye MMO Genel Başkanvekili Abdullah Selçuk Soylu, MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, şube yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Gecede meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran mühendislere plaket verildi.

MMO Antalya Şube Başkanvekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca, gecede yaptığı konuşmada, "Bugün burada meslekteki onur yılı plaketlerini alacak olan duayen mühendislerimize mesleğimize, kentimize ve ülkemize kattıkları için teşekkür ediyor, aramızda olan tüm meslektaşlarımıza bu gecemizi onurlandırdıkları için minnettar olduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Genel Başkanvekili Abdullah Selçuk Soylu da MMO'nun çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi. Konuşmaların ardından sahne alan MMO Antalya Şube Türk Müziği Korosu, konser verdi. Müzik grubu Cambaz'ın da konser verdiği gece, 10. Yıl Marşı'nın okunması ve pasta kesilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!