Milli maçlar, Süleyman Erol'da

Güncelleme Tarihi:

Milli maçlar, Süleyman Erolda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 10:47

Milli maçlar, Süleyman Erol'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu sırasıyla FINA Dünya Su Topu Ligi ve U19 Avrupa Su Topu ön eleme maçları ile Koç Spor Fent yüzme yarışlarına evsahipliği yapacak

Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu, yapım eksikliğinin giderilmesi ve yüklenici firmayla yaşanan sorunlara bağlı hukuki sürecin tamamlanmasının ardından Avrupa ve Dünya çapında organizasyonlara evsahipliği yapacak. Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu sırasıyla, 3 Mayıs'ta Uluslararası Amatör Yüzme Federasyonu (FINA) tarafından düzenlenen FINA Dünya Su Topu Ligi'nde Türkiye- Rusya milli maçı, 6-7-8 Mayıs tarihlerinde U19 Avrupa Su Topu ön eleme maçları ve 11-12-13 Mayıs tarihlerinde de Koç Spor Fest Türkiye Üniversitelerarası Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

YÜZME ÖĞRENMEK İSTEYEN HERKESE AÇIK

Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu, 6 yaş ve üzeri tüm Muratpaşa yaşayanlarına yüzme öğretmeyi hedefleyen projenin merkezi olacak. Geçtiğimiz yıl, Muratpaşa Belediyesi'nce başlatılan 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi' 2016 yılında da devam edecek. Proje kapsamında, şehit ve gazi çocukları için özel olarak düzenlenen spor eğitiminin yüzme branşı gerçekleştirilecek. Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu ayrıca 25 Nisan'dan itibaren Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevleri'ne devam eden miniklere ve engelliler için özel yüzme kurslarına da evsahipliği yapacak.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!