‘MİLLET İÇİN SAHADAYIZ’

Güncelleme Tarihi:

‘MİLLET İÇİN  SAHADAYIZ’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 10:34

YSK’ya teslim edilmeden kamuoyuna sızan Antalya milletvekili aday listesinde 5’inci sırada yer alan fakat daha sonra liste dışı kalan Semih Esen, Hürriyet’e konuştu.

Haberin Devamı

YÜKSEK Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilmeden kamuoyuna sızan Antalya milletvekili aday listesinde 5’inci sırada yer alan fakat daha sonra liste dışı kalan CHP eski İl Başkanı Semih Esen, Hürriyet’e konuştu

ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZ VAR

“Biz listeyi değil geleceğimizi tartışıyoruz’ diyen Esen, “Böyle bir dönemde listeleri konuşarak vakit kaybetmek doğru değil. Böyle bir tartışma bizi asıl amacımızdan saptırır. Ben ve arkadaşlarımın bu süreçte çok daha önemli görevleri var” ifadelerine yer verdi.

AMACIMIZDAN SAPMAYALIM

Hiç kimseye kırgın olmadığını vurgulayan Esen, “Biz çocuklarımıza mutlu yarınlar bırakmak adına mücadele ediyoruz. Kırgınlık olsa da olmasa da millet adına üstlendiğimiz göreve devam etmeliyiz. İşte bu nedenle 24 Haziran’a kadar tüm gücümüzle çalışarak fikir üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

HAKKIM OLANI ALDIM

Haberin Devamı

Semih Esen yerine aday listesine yazılan CHP eski İl Başkanı Cavit Arı, şunları söyledi: “Hiçbir arkadaşımla kırgınlık yaşamadım. Sadece hakkım olanı aldığıma inanıyorum. Semih Bey çok başarılı bir siyasetçidir. Ancak bu süreçte bir takım tercihlerin yapılması muhakkaktır. Biz parti merkezimizin aldığı kararlara saygı duymalıyız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!