MEDYANIN YILDIZLARI

Güncelleme Tarihi:

MEDYANIN YILDIZLARI
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2021 09:20

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin 2019-2020 Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Pandemi nedeniyle geçen yıl dağıtılamayan ödüllerin de verildiği törende Hürriyet Gazetesi’nden Ceren Deniz 4 ödül aldı.

Haberin Devamı

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) 2019-2020 Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Pandemi nedeniyle geçen yıl dağıtılamayan ödüllerin de verildiği törende Hürriyet Gazetesi’nden Ceren Deniz 4 ödül aldı. 2019’da turizm dalındaki haberiyle ödüle layık bulunan Ceren Deniz, 2020’de de ‘araştırma-inceleme’, ‘spor’ ve ‘turizm’ olmak üzere 3 dalda ödül sahibi oldu.

MEDYA GÜCÜNÜ OKURDAN ALIR

Törende konuşan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, “Yerel medya, bir şehrin sorunlarının çözümünde, gelişiminde çok önemli bir yere sahiptir. Yerel medyayı yaşatmak zorundayız. Yerel medya gücünü okurdan alır. Bu salonda bulunan herkesten yerel medyaya sahip çıkmasını istiyorum. Yerel medyanın güçlü olması demek, Antalya’nın güçlü olması demektir” dedi.

YAŞAM SAVAŞI VERMİŞTİM

Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek de “Geçen yıl pandemi dolayısıyla AGC ödül töreni yapılmamıştı. Tabii ki ben de o dönemde bir yaşam savaşı vermiştim. Dün olduğu gibi bugünde hep Antalya’mız için çalışmaya birlikte devam edeceğiz. Bu güzel Antalya’mızı Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hiç şüphesiz ki Antalya, dünyanın en güzel şehridir’ dediği gibi Antalya güzel olmaya devam edecek” diye konuştu.

GENİŞ BİR KATILIMCI KİTLESİ

Su Otel’de düzenlenen ödül törenine Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ATSO Başkanı Davut Çetin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, OSB Başkanı Ali Bahar, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, siyasi parti temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

HÜRRİYET’E 4 ÖDÜL VERİLDİ

Ceren Deniz, 2019’da yazılı basında yılın gazetecileri kategorisinde ‘Küçük kasabadan turizmin başkentine’ başlıklı haberiyle ‘turizm’ dalında, 2020’de de ‘Suya Hasret’ adlı haber çalışmasıyla ‘araştırma-inceleme’, ‘Yazık Bu Çocuklara’ haberiyle ‘spor’ ve ‘Açık Büfe Evrim Geçirdi’ haberiyle ‘turizm’ dalında ödülün sahibi oldu.

BAKMADAN GEÇME!