Radyatör hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Radyatör hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 14:41

Radyatör hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde park halindeki aracın radyatörünü çalıp 90 liraya hurdacıya sattığı belirlendikten sonra yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 19 Kasım'da Sanayi Mahallesi Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yeri yanında park halindeki aracın radyatörünün çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Araç üzerinde yapılan incelemede A.Ö.'ye ait parmak izi tespit edildi. Bunun üzerine A.Ö., Sarılar Mahallesi'ndeki ikametinde yakalandı.
İfadesinde yaklaşık bir ay önce tanıştığı ve sanayide kaporta işi yaptığını söylediği Y. ile bir hafta önce gece buluştuklarını anlatan A.Ö., Y.'nin çalıştığı iş yerinin yan tarafında park halinde bulunan minibüsün radyatörünü birlikte söktüklerini, ertesi gün buluşarak yine sanayide bir hurdacıya 90 TL karşılığında sattıklarını aktardı.
Yapılan araştırmalarda A.Ö.'nün Y. olarak bildiği kişinin M.C.Y. olduğu tespit edildi. Polisin çalışmasının ardından sanayide bir iş yerinde kalfa olarak çalıştığı belirlenen M.C.Y. de gözaltına alındı. M.C.Y. ifadesinde A.Ö.'yü tanımadığını ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi.
Olayın ardından çalınan radyatörü alan hurdacı hakkında 'Suç eşyasının satın alınması' suçundan işlem yapılırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A.Ö. tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!