Otomobil elektrik direğini ve ağacı devirip tarlaya uçtu

Güncelleme Tarihi:

Otomobil elektrik direğini ve ağacı devirip tarlaya uçtu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 17:03

Otomobil elektrik direğini ve ağacı devirip tarlaya uçtu

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde B.Y.'nin kullandığı 07 AJR 590 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle refüjü ve karşı şeridi aşarak kaldırımdaki ağacı ve elektrik direğini devirip buğday tarlasına uçtu.

Manavgat'ın Herdford Caddesi'nde dün gece yarısı Sorgun ormanına doğru giden B.Y.'nin kullandığı 07 AJR 590 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından, refüjü aşıp karşı şeride geçti. Karşı şeritte de duramayan otomobil kaldırımdaki ağacı ve elektrik direğini devirdikten sonra 3 metre aşağıdaki buğday tarlasına uçtu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü B.Y. yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı kazayı yaralanmadan atlattı. Çevredekiler tarafından otomobilden çıkarılan B.Y., sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Kazanın ardından olay yerine gelen B.Y.'nin babası, otomobili kendisinin kullandığını, oğlunun da yanında yolcu olarak bulunduğunu iddia etti. Polis ekipleri tarafından MOBESE güvenlik kameralarında incelemede, otomobili B.Y.'nin kullandığı, yanında da bir arkadaşının olduğu tespit edildi. Hastaneye götürülen B.Y.'nin 0.64 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin olmadığı belirlendi. B.Y. hakkında alkollü ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!