Öğretmenler Bocce Turnuvası'nda yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler Bocce Turnuvasında yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2020 10:48

Öğretmenler Bocce Turnuvası'nda yarıştı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA)- 24 KASIM Öğretmenler Günü dolayısıyla Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Bocce Turnuvası'nda öğretmenler kıyasıya yarıştı.

Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü iş birliğinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde '24 Kasım Öğretmenler Günü Bocce Turnuvası' düzenlendi. Mesleklerini Manavgat'taki çeşitli okullarda sürdüren öğretmenlerin katılımı ile düzenlenen turnuvayı Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Kılıç izledi.

Kaymakam Yiğit'in de deneme atışları yaptığı turnuvada, erkeklerde birinciliği Mithat Rüzgar-Tolga İlbaş ikilisi, ikinciliği Seviye Çeltik-Murat Soydan ikilisi, üçüncülüğü Mustafa Tatlıcıoğlu-Abdullah Yaman ikilisi, dördüncülüğü Ali Uğur-Deniz Kaynar ikilisi; kadınlarda ise birinciliği Seviye Çeltik-Nalan Zarrin Avcı ikilisi, ikinciliği Mine Ergin-Refah Aytan Karakılıç ikilisi elde etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!