Minikler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Minikler Cumhuriyet Bayramını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 17:00

Minikler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Miniklere, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de eşlik etti.

Manavgat Belediyesi'nin Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Çocuk Kültür Merkezleri'nde öğrenimlerini sürdüren çocukların hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Side Gençlik Merkezi'ndeki kutlamalara Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Çocuk Kültür Merkezlerindeki 500'e yakın öğrenci, eğitim kurumlarında görev yapan 35 öğretmen ve veliler katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ellerinde bayrak ve üzerinde Atatürk resmi bulunan tişörtlerle katılan minikler Başkan Sözen'le birlikte yürüyüş yaptı. Cumhuriyet Marşı eşliğinde dans eden minik öğrenciler şiirler okudu, gösteriler yaptı. Çocukların heyecanına Başkan Şükrü Sözen ve veliler de eşlik etti. Çocuklarla sohbet eden Başkan Sözen, çocuklarla fotoğraf çektirdi. Başkan Sözen daha sonra çocuklara hediye bayrak ve sürpriz yumurta dağıttı.

Başkan Şükrü Sözen, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız bizim için çok önemli. Bu yüzden böylesine önemli günlerde onlara Cumhuriyet, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bayrak sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Bizler de etkinliklere katılarak onları sevindiriyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren başta Manavgat Belediyesi kreşleri ve çocuk kültür merkezleri çalışanı öğretmenlerimiz olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ederim. Halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!