MATSO, üyelerini dinledi

Güncelleme Tarihi:

MATSO, üyelerini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 16:16

MATSO, üyelerini dinledi

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA)- MATSO, video konferans yöntemiyle 4, 7, 8 ve 15. meslek grubu üyeleriyle toplantı düzenleyerek sorun ve taleplerini dinledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından sektörünün sorun, talep ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla 4 farklı grup ile toplantı düzenlendi. MATSO 4. Meslek Grubu (inşaat, emlak, hafriyat vb.) ile i 15. Meslek Grubu (turizm seyahat acenteleri, deniz malzemeleri, ticaret oto kiralama, su sporları vb.), 7. Meslek Grubu (hediyelik eşya, oyuncak, fotoğraf vb.) ve 8. Meslek Grubu (eğitim kurumları, matbaa, elektronik vb.) üyelerinin katıldığı ve video konferans yönetimiyle gerçekleşen toplantının açılışını MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptı. Başkan Boztaş, sektörün sorunlarına değindi.

Pandemi dönemi başladıktan sonra bir komisyon kurarak üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Boztaş, kurdukları 10 kişilik ekiple tüm üyeler aranarak sorun ve taleplerinin alındığını söyledi. Üyelerden gelen tüm talep, sorun ve önerileri üyelerin sorunlarını 5 maddede özetleyerek bir rapor haline getirdiklerini kaydeden Boztaş, raporu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile ilgili mercilere ilettiklerini söyledi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE TÜM ÜYELERE ULAŞILDI

Pandemi dönemi başladıktan sonra bir komisyon kurarak üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek bu dönemde 10 kişilik ekip tarafından tüm üyeler aranarak sorun ve taleplerinin alındığını söyledi.

Söz alan üyeler sorun talep ve önerilerini iletti

Komite üyelerinin birer konuşma yaptığı toplantıda toplantıya katılan tüm üyeler sorun talep ve önerilerde bulundular.

TALEPLER TOBB VE İLGİLİ KURUM VE KURULUŞLARA İLETİLECEK

Başkan Boztaş, tüm gruplar ile yapılan toplantıların tamamlanmasının ardından alınan talep ve sorunların rapor haline getirilerek TOBB ve ilgili bakanlık ve ilgili kurum kuruluşlara iletileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!