Manavgat'ın ticaret fuarı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgatın ticaret fuarı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2020 12:37

Manavgat'ın ticaret fuarı başlıyor

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan 'Ne varsa Manavgat'ta var' fuarı 6 Şubat'ta açılacak.

MATSO ve Manavgat Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ve turizm dernekleriyle sivil toplum kuruluşlarının katkı sağladığı 'Ne varsa Manavgat'ta var' ticaret fuarı Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 6 Şubat Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak törenle başlayacak. Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan ve 3 gün boyunca 10.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak fuarda son hazırlıklar tamamlandı.

Fuarın her geçen daha da kurumlaştığını belirten MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 75 firmanın katılacağı organizasyonun güzel geçmesini beklediklerini söyledi. Boztaş, Manavgat'ta toplu alım yapan firmalar, konaklama tesisleri ve restoran gibi işletmelerle, bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmaların buluşacağını hatırlattı. Başkan Boztaş, şunları söyledi:

"Geçen yıllarda yoğun ilgi gören fuarımızı Manavgat Belediyemiz ve turizm derneklerimizin destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Toplu satın alım yapan firmalara 'Ne varsa Manavgat'ta var. Aradığınız her şeyi Manavgat'ta bulabilirsiniz' diyoruz. Pazar arayışında olan, mal satmak isteyen iş insanlarına da 'kendinizi geliştirin, firmalarınız kurumsallaştırın, gerekli yeterlilik belgelerinizi oluşturun ve önünüzde kocaman bir pazar var' diyoruz. Pazar sahibi kurumlara da diyoruz ki 'ne alırsanız Manavgat'ta var'. Dolayısıyla tedarikçi ve toplu alım yapan firmaları ikili iş görüşmeleri çerçevesinde 6-7-8 Şubat tarihlerinde saat 10.00- 17.00 arasında Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 6'ncı kez bir araya getiriyoruz."

Başkan Boztaş, fuar açılışına tüm Manavgat halkını davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!