Manavgat Belediyesi City Expo'da Side ve Beşkonak'ı tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Belediyesi City Expoda Side ve Beşkonakı tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2021 17:17

Manavgat Belediyesi City Expo'da Side ve Beşkonak'ı tanıttı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğiyle Antalya City Expo Center'da düzenlenen 9. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nda, Antik Side'yi ve Beşkonak'ı tanıttı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın açılışını gerçekleştirdiği fuarda, Manavgat Belediyesi'nin standı, yoğun ilgi gördü. Ziyaretçilere, Manavgat'ın yöresel tadı olan Çiğirdik ve Giritli Kurabiyesi de ikram edildi. Fuarda Manavgat Belediyesi, ülke turizminde büyük önem taşıyan Side ve doğa harikası Beşkonak'ın görsellerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ı marka kent haline getirdiklerini belirtti. Başkan Sözen şunları söyledi:

"Katıldığımız fuarlarda sürekli kendimizi geliştirerek Manavgat'ı nasıl daha iyi anlatabiliriz düşüncesiyle stantlarımızı devamlı yeniliyoruz. Bu bağlamda da en iyi stant ödülünü de pek çok defa aldık. Bu seneki temamızı gözbebeğimiz olan Antik Side ve doğa harikası olan Beşkonak olarak belirledik. Bölgemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yeni yüzüyle tanıtmayı hedefliyoruz. Side'de hayata geçirdiğimiz dönüşüm projesi ile bölgemizi turizme yakışır hale getirdik ve Antik Side'yi adeta açık hava müzesi haline dönüştürdük. Side'mizi ve rafting turizmine ev sahipliği yapan Beşkonak bölgemizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!