Çalınan keçileri jandarma buldu

Güncelleme Tarihi:

Çalınan keçileri jandarma buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 12:59

Çalınan keçileri jandarma buldu

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Muhtelip Çakır'ın otlamak için bahçeye bıraktığı 3 keçiyi çaldığı iddia edilen T.B. ve İ.A. jandarma tarafından yakalandı. Satılan keçiler bulunarak sahibine iade edildi.

Manavgat'ın Gündoğdu Mahallesi'nde yaşayan Muhtelip Çakır, dün sabah saatlerinde 3 keçisini bahçeye otlamak için bıraktı. Bir süre sonra keçilerinin yerinde olmadığını gören ve yaptığı aramalardan sonuç alamayan Muhtelip Çakır, İlçe Jandarma Komutanlığı'na çalınmış olabileceğini belirterek şikayette bulundu.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı araştırma sonunda, keçilerin T.B. ve İ.A. tarafından çalındığı tespit edildi. İfadelerinde suçlarını itiraf eden şüpheliler, keçileri Ilıca Mahallesi'nde R.K.'ya sattıklarını söyledi. Jandarma tarafından R.K.'nın ağılında yapılan aramada, çalınan keçiler bulunarak sahibine iade edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden T.B.'nin kimlik sorgulamasında, 'mala zarar verme' uçundan arandığı belirlendi. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, 'açıktan hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!