Başkan Boztaş'tan anma mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Boztaştan anma mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 15:47

Başkan Boztaş'tan anma mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80'inci yıl dönümünde saygıyla andıklarını söyledi. Atatürk'ün Türk milletini birleştirerek, ülkeye bağımsızlığına kavuşturduğunu belirten Başkan Boztaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünü Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığına adamış, kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren büyük bir komutan ve devlet adamıdır. Atatürk; fikirleri, hayata geçirdiği eserler ve milletimize bıraktığı milli ve manevi değerler ile gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk, yas ve ağıtlarla değil, en iyi medeniyetin zirvesine doğru yükselen bir Türkiye ile ruhu şad olacaktır. Bugün iş adamlarımız dünyanın her yerinde ise Türkiye her geçen gün daha ileri bir noktaya gelmekte ise Atatürk'ün "Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!" ilkesi milletimizde yankı buluyor demektir. Ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!