Anka Kuşları Antalya'yı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Anka Kuşları Antalyayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2021 16:36

Anka Kuşları Antalya'yı gezdi

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından ilçede 28 Temmuz'da başlayıp, 10 gün sonra söndürülen orman yangınlarından mağdur olan ailelerin çocukları için hayata geçirilen Anka Kuşları adlı proje kapsamında, çocuklar Antalya'yı gezdi.

Manavgat Belediyesi'nin Anka Kuşları adlı projesi kapsamında Aşağı Işıklar, Demirciler, Güzelyalı, Hacıali, Karaöz, Oymapınar, Tilkiler, Ulukapı, Demirciler, Gebece ve Bucahşeyhler mahallelerinde yangınzede çocuklar Antalya'yı gezdi. 8-16 yaş aralığındaki çocuklar, eğitmenleriyle oyuncak müzesi, düşler atölyesi ve akvaryumu gezdi. Oyuncak müzesinde sevdikleri karakterlerin balmumu heykelini gören çocuklar hatıra fotoğrafı çekti.

Akvaryum gezisindeköpek balıklarını yakından görme fırsatı bulan çocukların eğlenceli anlar yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangından etkilenen çocukların sosyal faaliyette bulunmaları ve birbirleriyle daha iyi iletişim kurabilmeleri amacıyla projeyi uyguladıklarından bahsetti. Manavgat'ın Anka Kuşları adlı projesi hakkında bilgi veren Sözen, "Tüm çocuklarımıza ulaşarak Manavgat'ta çeşitli etkinlikler ile bir araya geldik. Onları mutlu etmek için aktiviteler ile buluşturmak istedik. Tüm çocuklarımıza ulaşarak onları tebessüm ettirmeye devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!