Manavgat Motosiklet Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Motosiklet Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 15:39

Manavgat Motosiklet Festivali başlıyor

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından 7'ncisi düzenlenecek Motosiklet Festivali 5 bin kişinin katılımıyla yapılacak.
Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Manavgat Motosiklet Festivali'ne katılanlar, Boğaz Motel kamping alanına gelmeye başladı. Festivale aralarında İtalya, Avusturya, Yunanistan ve Almanya'dan da motosiklet tutkunlarının yer aldığı 5 binden fazla kişinin katılması bekleniyor. Festivalin yapılacağı kamp alanına gelerek kayıt yaptıran ve çadırlarını kuran motosiklet tutkunları etkinliğin başlamasını bekliyor.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentlerin markalarını oluşturmaları için bazı değerlerinin olduğunu belirterek, Motosiklet Festivali'nin de Manavgat'ın marka değerini artırdığını söyledi. Festivale yerli ve yabancı 5 binden fazla kişinin katılacağını belirten Başkan Sözen, katılımcıların sadece motelde değil, bir çoğunun çevredeki otellerde konakladığını anlattı.
Başkan Sözen, vatandaşları festivale davet ederek şöyle dedi:
"Ülkenin dört bir tarafından gelen, bütün şehirlerinden gelen motosiklet sevdalısı dostlarımızla bir araya geliyoruz, kent insanını buraya çekiyoruz. Onların bu yaşamı görmelerine olanak sağlıyoruz. Akşam etkinliklerimiz, yarışmalarımız, kortej gösterimizle sıra dışı bir festival burası. Her yıl üstüne bir şeyler koyarak geliştiriyoruz. Hatta ülkenin en güzel festivali."
Festivalin normal şartlarda bugün başlayacağını ancak, bayram tatili nedeniyle motosiklet tutkunlarının salı gününden itibaren kamp alanına giriş yapmaya başladığını kaydeden Başkan Sözen, "Yani keyifli bir ortam, katılan insanlar mutlu dönecek onu biliyoruz. Manavgat'ın marka değerine katkı yaptığını bildiğimiz bir etkinlik. Ben katılan herkese iyi tatiller diliyorum" dedi.
Başkan Sözen sinema sanatçısı Coşkun Göğen'le birlikte motosiklete bindi.
Bu akşam açılış konseriyle başlayacak olan festivalde Lebowski ve Kolpa Grubu konser verecek. Çeşitli yarışmaların düzenleneceği festivalde motosiklet akrobatı Brian Capper şov yapacak ve Koray Avcı konser verecek. Festivalin son günü ise Manavgat ilçe merkezine motosiklet korteji düzenlenecek. Aynı akşam Sibel Tüzün motosiklet tutkunlarına konser verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!