Lise arkadaşları Antalya'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Lise arkadaşları Antalyada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 11:02

Lise arkadaşları Antalya'da buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - ERZURUM Lisesi'nin 1987 yılı mezunları, Antalya'nın turizm merkezi Belek'teki bir otelde biraraya geldi.

Erzurum Lisesi'ni 1987 yılında bitirip Türkiye'nin çeşitli illerindeki üniversitelere dağılan mezunlar, yıllar sonra tekrar buluştu. Bugün Türkiye'nin dört bir yanında ve çeşitli meslek gruplarında çalışan mezunlar, aileleriyle birlikte Antalya'nın turizm merkezi Belek'teki beş yıldızlı otelde buluştu. Eski dostlar 3 gün süreyle hem arkadaşları hem de aileleriyle beraber dinlenme, hasret giderme ve eğlenme fırsatı buldu.

Organizasyonu düzenleyen İlknur Turan, Dilek Korkmaz ve Mukim Demir, son gece düzenlenen törende yaptıkları konuşmalarda tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek ev sahipliği yapan Ferda- Abdullah Keleş'e desteklerinden dolayı çeşitli hediyeler takdim etti.

Geceye lisenin beden eğitimi öğretmeni İsmail Birinci ile onun ortaokuldayken İngilizce Öğretmeni olan Av. Sadrettin Haşıloğlu da katıldı. Gala gecesinde gönüllerince eğlenen misafirler, öğretmenleri Birinci ve onun da öğretmeni olan Haşıloğlu ile yakından ilgilendi.

Davetliler, organizasyonun her yıl devam etmesini kararlaştırarak Antalya'dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!