Kumlucalı gönüllüden depremzedelere yardım

Güncelleme Tarihi:

Kumlucalı gönüllüden depremzedelere yardım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2020 11:12

Kumlucalı gönüllüden depremzedelere yardım

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde oturan sosyal yardımlaşma gönüllüsü Sebile Şavkar, hayırseverlerin desteğiyle topladığı yardımları depremzedeler için gönderdi.
Kumluca'da sosyal yardımlaşma gönüllüsü Sebile Şavkar, hayırsever vatandaşlardan temin ettiği ayakkabı, elbise, su, battaniye ve oyuncak, gıda ve günlük kullanım eşyalarından oluşan malzemeleri 2 minibüs halinde Elazığ'a gönderdi.
Sebile Şavkar, "Hayırsever vatandaşlarımızdan temin ettiğimiz yardım malzemelerimiz yola çıkıyor. Yardım araçlarımızda ayakkabı, elbise, su, battaniye, oyuncak, gıda ve günlük kullanım eşyalarından oluşan malzemeler var. Yardım göndermeyi düşündüğümüzde aracımızı doldurabilir miyim demiştim. Şimdi gördüm ki ikinci aracı bile doldurduk. Beni en çok duygulandıran 2 küçük çocuğumuzun gece yarısı kendi oyuncaklarını getirip kardeşlerimiz orada oynasın, biz büyüdük artık demeleri oldu. Bu davranıştan sonra daha kendisi küçük fikirleri çocuklarımız dünyayı yönetmeliler dedim. Yardım malzemelerini bizzat kendim deprem bölgesine giderek dağıtacağım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!