Kökce'den zarar gören üreticilere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kökceden zarar gören üreticilere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2020 10:35

Kökce'den zarar gören üreticilere ziyaret

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Devletimizin tüm birimleri sahada selin verdiği tahribatı gidermeye çalışıyor" dedi.

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, pazar gecesi başlayan ve pazartesi günü öğle saatlerine kadar süren şiddetli sağanaktan zarar gören Ortaköy ve Karacaören mahallelerinde çiftçileri ziyaret etti.

Kumluca Ziraat Odası başkanı Hidayet Kökce, Ortaköy ve Karacaören Mahallerinde selden zarar gören çiftçileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Başkan Kökce, "Şiddetli sağanaktan dolayı ilçemizde ve bağlı bulunan kırsal mahallerimizde ciddi zararlar var. Bunu sahayı gezince daha iyi anlıyoruz. Yağış daha çok dağlık bölgelerde olmuş. Dağlardan inen sel yerleşim yerlerinde etkili oldu. Yollar ciddi bir şekilde tahrip olmuş. Köprüler aşınmış. Çok sayıda ev ve serayı sel basmış. Ama devletimizin tüm birimleri sahada selin verdiği tahribatı gidermeye çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT ve Kumluca Belediyesi ekipleri sahada canla başla çalışıyor. Kumluca Ziraat Odası olarak biz de çiftçilerimizin sorunlarını ilgili mercilere ileterek çözüm arıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!