Tüccar ve komisyoncular bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Tüccar ve komisyoncular bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2020 11:10

Tüccar ve komisyoncular bir araya geldi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde komisyoncular ve tüccarlar sorunlarını tartışmak için bir araya geldi.

Sebze ve meyve komisyoncuları ile tüccarlar, Batı Akdeniz Tüccarlar Derneği binasında bir araya geldi. Komisyoncuların ve tüccarların sorunların konuşulup çözüm arandığı toplantıya CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Batı Akdeniz Tüccarlar Derneği Başkanı Mazhar Yel, Kumluca, Demre, Beykonak ve Mavikent hallerinin komisyoncular dernek başkanları katıldı.

Toplantıda söz alan CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, "Bir araya gelip sorunlarımızı tartışmazsak, birlik ve beraberlik içinde olmazsak, önce pazarcılar yok olur. Sonra tüccarlarımız ve ardından komisyoncular yok olur. Ondan sonra da tarım sektörü çiftçilerle birlikte toptan yok olur. Ayrılıkları bir tarafa bırakıp çiftçimize sahip çıkarak hep birlikte sorunlarımızı çözelim. Her sorundan güçlenerek çıkalım" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Tüm komisyoncularımızı, tüm tüccarlarımızı bağlı bulundukları derneklere bir an önce üye olmalarını istiyorum. Sorunların karşısında hep birlikte güçlü şekilde hareket edemezsek çözüm bulamayız" diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce de çiftçilerin yararına olan her gelişmede yanlarında olduğunu söyledi.

Tüccar ve komisyoncular birlik ve beraberlik içinde mesleklerine ve çiftçilere sahip çıkma konusunda hem fikir olduklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!