Korkuteli'de koronavirüs denetimi

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide koronavirüs denetimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2020 11:21

Korkuteli'de koronavirüs denetimi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Kaymakam Ömer Çimşit'in de katıldığı denetimlerde vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, İçişleri Bakanlığı koordinesinde 'Sağlık İçin, Hepimiz İçin' sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs denetimlerine katıldı. Kaymakam Çimşit, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Antalya Caddesi'nde Sağlık İlçe Müdürü Dr. Oya Dirican, polis, zabıta ve denetim ekipleriyle buluşan Kaymakam Çimşit, iş yeri denetimlerine katıldı. Vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunmaya devam eden Kaymakam Çimşit, rehavete kapılmadan tedbirlere uyulmasının vaka sayılarının azalmasında önemli rol oynayacağını dile getirdi.

Dünya genelinde yaşanan pandemiyi ve son günlerde ülke genelinde artış gösteren vaka sayılarını hatırlatan Kaymakam Çimşit, vatandaşlara, maske, mesafe ve temizlik kuralına dikkat çekmek için denetimlerin gerçekleştirildiğini, sosyal mesafenin önemini, ilçe dışından gelen vatandaşlarla temasta bulunulmamasını ve sevdiklerini korumak adına maskesiz dışarı çıkmamak gerektiğini vurguladı.

Denetimler sırasında manav dükkanına uğrayan Kaymakam Çimşit, burada minik bir kız çocuğu ile karşılaştı. Kaymakam Çimşit, Yaşar- Sadi Tekin İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Hira Nur Uzun ile sohbet etti ve kurallara uyduğu için teşekkür etti. Minik Hira Nur Uzun, Kaymakam Çimşit ve beraberindeki denetim ekibine ünlü şair Arif Nihat Asya'nın 6 kıtalık 'Bayrak' şiirini okudu. Kaymakam Çimşit, minik Hira Nur'u tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!