Korkuteli'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2020 14:32

Korkuteli'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.
Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun (TAZOF) düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, Korkuteli Fikriye Ramazan Yalçın İlkokulu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvaya 8 kategoride 6 oyun ve 92 öğrenci katıldı. Okul birincilerinin katıldığı zeka oyunlarını veliler ve eğitim camiası takip etti. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın ilkokul kategorisinde mangalada Ömer Mor, eguılıbrıoda Ayşenaz Gök, pentagoda Güllü Nu Demirsek, Q bitzde Ahmet Furkan Şen; ortaokul- imam hatip ortaokulu kategorisinde mangalada Ahmet Yayla, revestede Veysel Emre Aykoç, pentagoda Sude Çobanoğlu ve kulamide Hüseyin Sapmaz dereceye girdi.
TAZOF'un İlçe Temsilcisi ve Fikriye Ramazan Yalçın İlkokulu öğretmeni Abdullah Demirsek, ilçe birincilerinin il turnuvasına katılacağını söyledi. Demirsek, il birincilerinin de yine Antalya'da gerçekleşecek olan Türkiye finaline katılacağını kaydetti.
Okul Müdürü Durmuş Ali Özokudan da ilçede bu etkinliği yaygınlaştırarak çocuk ve gençleri telefon, bilgisayar ve televizyondan kurtaracaklarını aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!