Korkuteli, Kumluca'yı yendi

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli, Kumlucayı yendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2020 11:04

Korkuteli, Kumluca'yı yendi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör'de zirve mücadelesi veren Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Kumluca Belediyespor ile karşılaştı. Korkuteli Belediyespor, zorlu geçen karşılaşmada Kumluca Belediyespor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan Korkuteli Belediyespor ve Kumluca Belediyespor maçını, Selper Barış Saka, Alparslan Karataş, Ali Bilge hakem üçlüsü yönetti. Maç Korkuteli Belediyespor'un vuruşu ile başladı. Korkuteli Belediyespor, 7'nci dakikada Erkan Sütçü ile 1-0 öne geçti. Gölün hemen arkasında 21'inci dakikada Korkuteli Belediyespor, Ömer Can Aşkın ile durumu 2-0 yaptı. 27'nci dakikada Kumluca Belediyespor, Hüsnü Yılmaz'ın penaltı golüyle durum 2-1'e getirdi. İlk yarı Korkuteli Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü sona erdi. İkinci yarıda da atak futbola devam Korkuteli Belediyespor, girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Ağırlaşan sahada başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada Korkuteli Belediyespor'dan Enver Ekinci ve Hüseyin Ak ile Kumluca Belediyespor'dan Osman Eryılmaz kırmızı kart gördü. Korkuteli Belediyespor puanını 47'e çıkartırken, Kumluca Belediyespor 32 puanda kaldı.

Karşılaşmayı Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, siyasi parti temsilcileri ve yöneticileriyle Korkuteli Belediyespor yönetimi birlikte izledi. Korkuteli taraftar grupları da takımlarını yalnız bırakmadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!