Konyaaltı esnafını sevindiren karar

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı esnafını sevindiren karar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2021 17:41

Konyaaltı esnafını sevindiren karar

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, tam kapanma tedbirleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi taşınmazlarında kiracı olan esnaftan, mayıs ayında kira ücretinin alınmayacağını açıkladı.

Konyaaltı Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Belediye Başkanı Semih Esen başkanlığında gerçekleşti. Meclisin açılışında konuşan Başkan Esen, Kudüs ve Gazze'de İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırısını kınadı. Başkan Esen, Ramazan Bayramında dünyanın farklı noktalarında bazı çocukların mutlu bir bayram geçiremediğini söyledi. Başkan Esen, “Gazze'de İsrail'in yaptığı saldırılar neticesinde küçücük çocuklarımızı kaybettik. İçimiz onlara yandı. Dünyanın hiçbir yerinde masumlar ölmesin" dedi. Mecliste, ayrıca Millet İttifakı meclis üyeleri İsrail'in Gazze'de masumları hedef alan saldırısını kınayan bir bildiri okudu. Bu bildiriye tüm meclis üyeleri de destek verdi.

Konyaaltı Belediye Meclisi, Konyaaltı esnafını sevindiren bir karara da imza attı. Konyaaltı Belediyesi taşınmazlarında kiracı olan esnaftan tam kapanma dönemini kapsayan mayıs ayında kira alınmaması yönünde karar alındı. Karar tüm partilerin desteği ile oy birliği ile kabul edildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, alınan kararın hayırlı olmasını dilerken, “Esnafımız bu karar ile bir nebze olsun rahatlama sağlayacaktır. En kısa zamanda pandemi koşullarının sona ermesini ve tüm halkımızın rahat bir nefes almasını istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!