KOLTUK AŞKI AĞIR MI BASTI?

Güncelleme Tarihi:

KOLTUK AŞKI  AĞIR MI BASTI
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2021 10:43

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu’nun Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında yaşanan ‘seyirci sayısı’ tartışması ile ilgili yaptığı açıklamaya Antalyaspor Basın Sözcüsü Aziz Çetin’den çok sert yanıt geldi.

Haberin Devamı

FRAPORT TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında yaşanan ‘seyirci sayısı’ tartışmasıyla ilgili, “Federasyon kolluk kuvveti değil” diyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu’na Antalyaspor Basın Sözcüsü Aziz Çetin’den çok sert yanıt geldi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI
“TFF statüsünde ‘Seyircilerin stada girişinden kolluk kuvvetleri sorumludur’ gibi bir madde var mıdır, yok mudur?” diye soran Çetin, yazılı açıklamada özetle şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz hafta TFF 2. Lig’de, Sakaryaspor-Vanspor ve Kocaelispor-Hekimoğlu Trabzon play-off karşılaşmalarında, fazla seyirci alındığı için maçları başlatmayan ve seyircileri stadın dışına çıkartan temsilciler başka bir federasyona mı bağlıdır?”

Haberin Devamı

NEDEN GÖREVLİ VAR
“Ev sahibi kulüpler lig maçlarında fazla seyirci aldığında TFF tarafından cezalandırılırken, TFF final organizasyonunda ev sahibi iken fazla seyirci alınması nedeniyle kendisine ceza verecek midir? Temsil ettiğiniz kurumun ne kadar tarafsız olduğunu tribündeki rakip takım taraftarlarının boynundaki TFF akreditasyon kartlarından anlayabilir miyiz? Mademki girişlerden kolluk kuvvetleri sorumlu, tüm kapılarda neden TFF görevlileri vardı?”

İSTİFA EDENLER VAR
“TFF’nin başka yöneticileri ‘Mensup olduğum kulübü en iyi şekilde temsil etmek için buradayım’ derken ve rakiplerinin lehine penaltı verildiği için istifa eden TFF yöneticileri varken sizin bu kadar tarafsız olmanızı koltuk aşkının Antalyaspor aşkına ağır basmasına bağlayabilir miyiz?”

TAVRINIZ DEĞİŞMEMİŞ
“Başkanlığınız döneminde taraftarı öteleyip takımı şehrin kilometrelerce dışına taşıdığınızı unutmadık. Görüyoruz ki o günkü tavrınız bugün de değişmemiş. Unutmayın. Futbol taraftarla güzeldir, hatta taraftarsız futbol olmaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!