Kepez'de kademeli normalleşme denetimi

Güncelleme Tarihi:

Kepezde kademeli normalleşme denetimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2021 09:48

Kepez'de kademeli normalleşme denetimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Kaymakamı Nusret Şahin, kademeli normalleşme denetimlerine katıldı, esnafa gösterdikleri hassiyetten dolayı teşekkür etti. Kaymakam Şahin, "İnşallah iyi sonuçlarla karşılaşacağız" dedi.

Kademeli normalleşme süreciyle birlikte Kepez'de de koronavirüs denetimlerine de hız verildi. Kepez Kaymakamı Nusret Şahin ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf odası temsilcileriyle ilçede denetim yaptı. 'Hayırlı olsun' dilekleri iletildi, esnafa koronavirüsle mücadele kapsamında uyarılar yapıldı.

KAYMAKAM ŞAHİN'DEN ESNAFA TEŞEKKÜR

Esnafa gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, tüm Türkiye'de olduğu gibi Kepez ilçesinde de dinamik denetim sürecinin başladığını söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte denetim yapan Kepez Kaymakamı Nusret Şahin şöyle konuştu:

"Hassasiyetle 7 gün 24 saat denetimlerimizi yapacağız. Amacımız ceza kesmek değil, amacımız kimseyi cezalandırmak değil. Tek amacımız daha yaşanılabilir koranavirüsten uzak bir Kepez. Bugün de Kepez Belediye Başkanımız Hakan bey ve Pastacılar Odası Başkanımız Kerim bey ile beraber çıktık. Esnafımıza selam veriyoruz. Bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Hayırlı işler diliyoruz. Bunun devam etmesini yasakların peyderpey kaldırılması için elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz. İnşallah iyi sonuçlarla karşılaşacağız."

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Namık Kemal Bulvarı üzerindeki denetimlerde esnafla sohbet etti. Başkan Tütüncü, "Pandemi de normalleşme tedbirlerine özen gösteren esnafımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!