Kepez'de asfaltlanan yollara bordür ve çizgi çalışması

Güncelleme Tarihi:

Kepezde asfaltlanan yollara bordür ve çizgi çalışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2022 13:52

Kepez'de asfaltlanan yollara bordür ve çizgi çalışması

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi'nde bordür ve yol çizgi boyama çalışması gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi, gecekondudan modern bir şehre dönüşen Ünsal, Santral ve Kepez mahallelerini kent merkezine bağlayan 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi'ni modern görünümüne kavuşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi sıcak asfalt ve kaldırım yapımı çalışmalarının ardından yaya ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yol şerit ve bordür boyama çalışması yaptı. Yol çizgi çalışmalarında 250 kilogram cam tozu, 375 kilogram sarı ve 125 kilogram beyaz renk boya kullandı. Trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yol hattı sınırlarına yapılan bordürler, sarı ve beyaz renklere boyandı. Bordür boyama çalışmalarında 1325 kilogram sarı ve 1400 kilogram beyaz boya kullanıldı.

Yol Çizgi ve bordür çalışmalarında, uluslararası standartlara uygun sıcağa dayanıklı, parlama özelliğine sahip ve dikkat çekici boya kullanılarak yaya ve sürücüler için yol daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!