Kepez Erenköy Kreşi, yılbaşında eğitime hazır

Güncelleme Tarihi:

Kepez Erenköy Kreşi, yılbaşında eğitime hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2020 12:53

Kepez Erenköy Kreşi, yılbaşında eğitime hazır

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi, 4'üncü kreşini Erenköy Mahallesi'ne kazandırdı. Yapımı tamamlanan kreş, iç tefrişatının düzenlenmesinden sonra 2021 yılının Ocak ayında eğitime açılacak. Kaliteli ve güvenli okul öncesi eğitimiyle ilgi gören Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin 4'üncü şubesi, Erenköy Mahallesi'ne yapıldı. Ahmet Vefik Paşa Caddesi'nde, belediyeye ait 420 metrekare büyüklüğündeki tek katlı binanın tadilatla kreşe dönüştürülmesi çalışması tamamlandı. Çalışan annelere ve okul öncesi eğitime katkı sağlayacak olan kreş, iç tefrişatının yapılmasından sonra çocukların hizmetine sunulacak.

BELEDİYENİN KREŞİ SAYISI 5'E ÇIKACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kreş binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Başkan Tütüncü, Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin şube sayısının 5'e çıkardıklarını belirterek, "Teomanpaşa, Özgürlük ve Ahatlı mahallelerimizde kreşlerimiz aktif olarak hizmet veriyor. Erenköy ve Teomanpaşa mahallelerimizdeki kreşlerimizin inşası da tamamlandı. Eerenköy kreşimiz, özellikle çalışan annelere ve okul öncesi eğitime katkı sağlayacak önemli bir tesis olacak. Mahalle kreşlerimizin sayısını artırmaya gayret ediyoruz. Kreşlerimizde çocuklarımıza nitelikli okul öncesi eğitim veriyoruz. Bu eğitimi de, hemşehrilerimize benzerlerinden neredeyse üçte bir fiyatına sunuyoruz. Bu yanıyla kreşlerimiz aile bütçesine katkı da sağlıyor." dedi.

Tek katlı 420 metrekare büyüklüğündeki kreş binasının yanına 60 metrekare büyüklüğünde bir yemekhane de inşa edildi. Kreşin öğrenci kapasitesi 120, sınıf sayısı da 6 olacak. Kapalı ve açık oyun alanları ile çok amaçlı salonun yer aldığı kreşin, çınar ağaçlarının ve mini bir süs havuzundan oluşan bir bahçesi de bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!