'Kındılçeşme, Kemer'in dışarıya açılan penceresi olacak'

Güncelleme Tarihi:

Kındılçeşme, Kemerin dışarıya açılan penceresi olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2021 12:41

'Kındılçeşme, Kemer'in dışarıya açılan penceresi olacak'

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kındılçeşme sahil projesi Kemer'in dışarıya açılan bir penceresi olacak" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de yapımı devam eden ve ilçeye apayrı bir renk katacak olan Kındılçeşme sahil projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Belediye ekiplerinin şu anda yürüyüş yollarını açmaya başladıklarını söyleyen Topaloğlu, Kındılçeşme sahil projesinin 900 metre uzunluğunda ve 45 metre genişliğinde olacağını, insanların burada rahatça vakit geçirebileceği bir alan olacağını kaydetti.

Söz konusu projeyle ilgili yapılan eleştiriler hakkında da konuşan Başkan Topaloğlu, şöyle dedi:

"Burada yapılan çalışmaların tamamı yasaldır. Yasal olmayan hiçbir çalışma yapmıyoruz. Burayı birine tahsis etmeyeceğiz. Burası Kemer halkının. Kındılçeşme sahil projesi Kemer'in dışarıya açılan bir penceresi olacak."

Başkan Topaloğlu, Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkı'nda da çalışmaların son hızıyla sürdüğünü belirterek, "Burada artık sona doğru geliyoruz. Bordür çalışmaları devam ediyor. Elektrik ve su tesisatı çalışmaları başladı" dedi.

Atatürk Parkı'ndaki çalışmaların yaklaşık 1 ay sonra tamamlanacağını ve Kemer halkının hizmetine sunacaklarını ifade eden Topaloğlu, Atatürk Parkı'nın Kemer halkının ve ilçeye gelen misafirlerin ilgisini çok çekeceğini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!