Kemer'in yeni yüzü 'Atatürk Parkı'

Güncelleme Tarihi:

Kemerin yeni yüzü Atatürk Parkı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2021 11:00

Kemer'in yeni yüzü 'Atatürk Parkı'

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER'e yeni bir kimlik katacak olan Atatürk Parkı projesinde sona yaklaşıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ince işçiliklerin kaldığı ve çalışmaların hızla devam ettiği park alanında incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Başkan Topaloğlu'na, belediye başkan yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın, meclis üyeleri İsmail Aka, Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin ve Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir eşlik etti.

Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi alarak, fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, “Projemizde artık sona geliyoruz. Burası tamamlandığı zaman, Kemer halkı ve ilçemize gelen misafirleri cezbedecek bir yer olacak. Şimdiden Kemer halkına hayırlı olsun" dedi.

Alanda inceleme yapan meclis üyeleri, çalışmaların hızla devam ettiğini ve yapılanların çok güzel olduğunu belirtti. Çalışmaların tamamlanmasının ardından proje kapsamında, ters ev, kafe, oturma alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çelikten köprü, koşu yerleri, aydınlatmalar, kitap okuma yerleri, sosyal donatılar, pergoleler yapılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!