Kemer'in çocukları Antalya sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Kemerin çocukları Antalya sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2022 11:55

Kemer'in çocukları Antalya sahnesinde

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı Üstün Kent Orkestrası tarafından Antalya Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, 6 aydır faaliyetlerini sürdüren Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası da yer aldı.

Konsere, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, Muratpaşa Azize Kahraman Halka Eğitim Merkezi Müdürü Fedai Yaman, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Emrah Ayhan ve çok sayıda davetli katıldı. Şefliğini Furkan Üstündağ'ın yaptığı konserde sahne alan Üstün Kent Orkestrası ve Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, sergilediği performansla beğeni aldı. Belediye Başkanı Topaloğlu ve konseri izlemeye gelenler, Çanakkale ruhunun anlatıldığı türkülere zaman zaman eşlik ederken, zaman zaman da duygusal anlar yaşandı.

Konserde açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası'nın 6 ayda büyük yol kat ettiğini ve konserlere çıkmaya başladıklarını söyledi. Başkan Topaloğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yılı dolayısıyla konser verildiğini belirtti. Başkan Topaloğlu, "Bu çocuklarımız büyük başarılara imza atıyor. Kısa zamanda büyük işler başardılar. Furkan hocamız çocuklarımızı çok güzel eğitti. Müziğe olan sevgilerini bir kat daha artırdı. Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatsal faaliyetlere önem veriyoruz ve vermeye de devam ediyoruz. Çocuklarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!