Kemer'de öğrenciler için danışma merkezi

Güncelleme Tarihi:

Kemerde öğrenciler için danışma merkezi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2020 17:30

Kemer'de öğrenciler için danışma merkezi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi öncülüğünde üniversite sınavından sonra tercih yapacak olan öğrenciler için danışma merkezi oluşturuldu.

Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eğitim yuvasına dönüştürdüğü Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezi'nde oluşturulan danışma merkezinde öğrenciler ücretsiz olarak danışabilecek. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin hayatlarının dönüm noktalarından olan tercihler sırasında kararsızlıklarından kurtulabilmeleri için hizmetin ayaklarına getirilmesi amacıyla belediye tarafından öğrencilerin yollarını aydınlatmak için çalışma yapıldı. Oluşturulan danışma merkezi, Kurban Bayramı sonrası öğrencilere ve velilerine hizmet vermeye başlayacak.

Başkan Necati Topaloğlu, "Öğrenciler bizim geleceğimizin anahtarıdır. Eğitimin olmadığı bir yerde başarı sağlanamaz. Üniversite sınavında giren öğrencilerimizin tercihleri sırasında onlara yardımcı olmak üzere ücretsiz danışma merkezi oluşturduk. İstanbul Aydın Üniversitesi ile iş birliği yaparak öğrencilerimize tercihlerinde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitim varsa gelecek var sloganıyla eğitime yaptığımız katkılar devam edecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!