Başkan Topaloğlu personeliyle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Topaloğlu personeliyle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2020 11:05

Başkan Topaloğlu personeliyle bayramlaştı

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı.
Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Hizmet Alanı'nda ve belediye ana binada belediye personeliyle bir araya geldi. Bayramlaşma programına Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Başkan Topaloğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, koronavirüs sürecinde belediye olarak herkesin görevini özverili olarak yaptığını söyledi. Belediye olarak pandemi sürecinde titiz bir çalışma ortamı sağladıklarına değinen Topaloğlu, "Koronavirüs geçmiş değil ve bununla yaşamak zorundayız. Önemli olan temizlik, sosyal mesafe ve maske takmak. Bu süreçte, Kemer Kaymakamlığı ile çok iyi çalıştık. Günlük olarak yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Vatandaşımızın sağlığı için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
TAŞERON İŞÇİLERİN DE ÖZLÜK HAKLARI OLACAK
Belediyede kadrolular ve taşeron işçilerin olduğunu hatırlatan Topaloğlu, kadrolu personelin özlük haklarının daha fazla olduğunu kaydetti. Topaloğlu, taşeron işçilere hakları gereği verilen yüzde 4 zamları aksatmadan verdiklerini ifade ederek, "Bunun yanında ikramiyeler ve çocuk yardımları gibi yardımlar da oldu. Taşeron işçilerimizin özlük haklarını alabilmesi için 1 Temmuz'da sendikaya geçmemiz gerekiyordu ama pandemi nedeniyle ertelendi. İnşallah siz de kadrolular gibi özlük haklarınızı alırsınız. Taşeron işçilerin temmuz zamları yatmayacak ama sendikayla anlaşıldığı zaman zamlarınız 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak. Maaşların bir kısmını bayram öncesi yatırdık. Geri kalanların da bugün yarın yatacak. İkramiyeler de yatmış durumda. Değerli personelimden özverili çalışmasını rica ediyorum. Tüm belediye çalışanlarının ve ailelerinin Kurban Bayramı'nı huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçirmelerini diliyorum" dedi.
Başkan Vekili İsmail Aka da belediye personelimizin Kurban Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!