Kemer sezona hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kemer sezona hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 14:59

Kemer sezona hazırlanıyor

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi ilçenin dört bir yanında altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'imizi daha modern hale getirmek ve turizm sezonuna hazırlamak için tam kadro görevdeyiz" dedi.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı, yol ve kaldırım çalışmaları ilçenin dört bir yanında devam ediyor. Arslanbucak Mahallesi Çamarası Caddesi ile 254'üncü Sokak'ta yol yenileme, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yine Arslanbucak Mahallesi'ndeki Minta Sokak'ta yol yapım, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları sürüyor.

KİRİŞ'TE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kiriş Mahallesi Kiriş Caddesi dağ yolunda da 1 kilometre boyunca kaldırım düzenlemesi yapıyor. Çalışma bitirildiğinde cadde, yayalar için daha kullanışlı ve modern hale getirilecek.

HÜRRİYET CADDESİ YENİDEN DOĞUYOR

Çamyuva Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Caddesi'nde ise geniş çaplı bir yenileme çalışması yapılıyor. Caddedeki drenaj ve diğer altyapı çalışmaları bitirildikten sonra asfalt ve kaldırımlar da tamamlanacak.

'TAM KADRO ÇALIŞIYORUZ'

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'imizi daha modern hale getirmek ve yeni turizm sezonuna hazırlamak için tüm kadromuzla ve tam kapasite çalışıyoruz. Gece, gündüz, soğuk, sıcak demeden halkımızın hizmetindeyiz. Beldibi'nden Çıralı'ya kadar ilçemizin tüm altyapı, yol, kaldırım eksiklerini gidereceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!