Nostaljik araç tutkunları Kaş'ta buluştu

Güncelleme Tarihi:

Nostaljik araç tutkunları Kaşta buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2022 11:31

Nostaljik araç tutkunları Kaş'ta buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde düzenlenen etkinlikte nostaljik araç tutkunları bir araya geldi. Kaş Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte farklı markalardan 100'e yakın nostaljik otomobil yer aldı.

Nostaljik araba tutkunları, Akçagerme Plajı Parkı'nda bir araya geldi. Etkinliğe Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Çırak, nostaljik otomobil meraklıları katıldı.

Nostaljik otomobil meraklıları, sergilenen otomobilleri inceledi. Nostaljik otomobil sahipleri araçlarıyla kısa gösteri yaptı. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da otomobille kısa sürüş yaptı. Başkan Ulutaş, "Nostaljik otomobil meraklısı genç arkadaşlarımızın yeteneklerini keşfettik. Bu etkinliği düzenleme isteği sizlerden geldi. Bu güzelliği ve nostaljik otomobilleri görünce ne kadar doğru ve farklı bir istekle geldiğinizi gördüm. Sizler sayesinde Kaş'ta ilk kez böyle bir buluşma oldu. Bugün geçmişi, geleceğe taşıdık. Sizlerden tek isteğim trafik kurallarına uymanız. Trafikte kendinizi düşünürken, başka araçlarda başkalarının olduğunu unutmayın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!