Konsere mamayla girdiler

Güncelleme Tarihi:

Konsere mamayla girdiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2020 11:09

Konsere mamayla girdiler

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde sokak hayvanları yararına düzenlenen konsere gelenler, parayla değil sokak hayvanları için mamayla girdi.

Kaş'ta iş insanı Engin Koray Ünlü ve hayvan dostlarıyla ilçedeki bir restoranın desteğiyle konser etkinliği düzenlendi. 45 kişiyle sınırlı olan konsere toplam 40 kişi katıldı. Konsere gelenler giriş için para yerine, sokak hayvanları için 5 kilo mama getirmek şartıyla içeri alındı. Konser opera sanatçısı Özlem Soydan'ın 'Sesin şifası' etkinliğiyle başladı. Oda Music Grubu üyeleri Hesna, Selin ve Nihan bir konser verdi. Grup konseri sonrası Gerard Kennedy, Alp Buğra, Atakan ve Kaş Hayt Music Grubu sokak hayvanları için çaldı. Konsere katılanlar şarkılara ve parçalar eşlik etti. Konser gece yarısına kadar devam etti.

Engin Koray Ünlü, "Kaş'ta sokak hayvanları için ilk kez bir farkındalık konseri düzenledik. Çok soğuk havaya rağmen ilgi bizi mutlu etti. Asıl mutluluğumuz konsere katılan 40 kişi, normalde 200 kilo hayvan maması getirmesi gerekiyordu. Ancak tam 500 kilo mama toplandı. Bu miktar da farkındalık konserinin amacına ulaştığını gösteriyor. Bu mamayı sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!